Lediga tjänster2018-06-28T14:26:16+00:00

Lediga tjänster på Nordic Flanges

Nordic Flanges är sedan 40 år tillverkare av flänsar och idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Vår företagskultur präglas av prestigelöshet, entreprenörsanda med högt tempo och stort engagemang.


Operatör till smedjan
Vi investerar under sommaren i en ny modern smidesugn i vår anläggning i Örnsköldsvik och söker nu ytterligare operatörer till vår smedja.


Operatör till bearbetningen

Till vår anläggning i Örnsköldsvik söker vi operatörer till vår skärande bearbetning. I huvudsak har vi svarvning i styrda maskiner samt celler med robothantering. Vi söker medarbetare med erfarenhet av yrket, men alla är välkommen att söka. Har du erfarenhet från offline-programmering så är det något som vi skall införa och som kommer att värderas. Vi har även nya produkter där fräsning ingår och söker även här en medarbetare som får vara med och bygga upp kompetensen inom det området.


För samtliga tjänster gäller att arbetet kan komma att omfatta såväl dagtid som 2-skift beroende på behov, företaget har kollektivavtal.

För att passa in på Nordic Flanges Group är du en drivande och engagerad lagspelare. Som person är du kvalitetsmedveten och positiv.

Kontaktperson är Patrick Hellström 070-5760414

Ansökan skickar du till patrick.hellstrom@nordicflanges.com senast 24/8

Kontaktperson IF Metall är Gretel Eriksson, tel 0660 299725