Lediga tjänster2018-10-29T14:21:46+00:00

Lediga tjänster på Nordic Flanges

Nordic Flanges är sedan 40 år tillverkare av flänsar och idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Vår företagskultur präglas av prestigelöshet, entreprenörsanda med högt tempo och stort engagemang.


Nordic Flanges söker en CFO
Nordic Flanges fortsätter att växa och söker en CFO för att ansvara för ekonomifunktionen, fortsätta driva bolagets tillväxt samt bidra i ledningsgruppens arbete. CFO har det yttersta ansvaret för ekonomifunktionen när det gäller att leda och utveckla personal, rutiner och system. CFO är operativt ansvarig för rapporteringen, kostnads- och lönsamhetsanalys, budgetarbete och affärsplan.

Mer information


Nordic Flanges söker en utesäljare med tekniskt intresse
Nordic Flanges fortsätter att växa och förstärker nu säljorganisationen med en resande utesäljare. Vi söker dig som har ett par års arbetserfarenhet av försäljning B2B och gärna med erfarenhet av teknisk kompetens. Du tycker om att göra affärer, är duktig på att bygga och vårda relationer.

Mer information


Nordic Flanges OY is recruiting a Sales Representative with technical skills
Nordic Flanges OY, part of the Nordic Flanges Group, continues to grow and is now strengthen the sales organization by recruiting a Sales Representative. We are seeking an experienced sales person with technical skills and international approach, to meet our customer’s needs. You will work independently with clear goals and full support.

Read more


Ferral Components is recruiting a Sales Representative with technical skills
Ferral Components, part of the Nordic Flanges Group, continues to grow and is now strengthen the sales organization by recruiting a Sales Representative. We are seeking an experienced sales person with technical skills, to meet our customer’s needs. You will work independently with clear goals and full support.

Read more


Operatör till smedjan
Vi investerar under sommaren i en ny modern smidesugn i vår anläggning i Örnsköldsvik och söker nu ytterligare operatörer till vår smedja.


Operatör till bearbetningen

Till vår anläggning i Örnsköldsvik söker vi operatörer till vår skärande bearbetning. I huvudsak har vi svarvning i styrda maskiner samt celler med robothantering. Vi söker medarbetare med erfarenhet av yrket, men alla är välkommen att söka. Har du erfarenhet från offline-programmering så är det något som vi skall införa och som kommer att värderas. Vi har även nya produkter där fräsning ingår och söker även här en medarbetare som får vara med och bygga upp kompetensen inom det området.


För tjänsten Operatör till smedjan och bearbetningen gäller att arbetet kan komma att omfatta såväl dagtid som 2-skift beroende på behov, företaget har kollektivavtal.

För att passa in på Nordic Flanges Group är du en drivande och engagerad lagspelare. Som person är du kvalitetsmedveten och positiv.

Kontaktperson är Patrick Hellström 070-5760414

Ansökan skickar du till patrick.hellstrom@nordicflanges.com senast 31/10

Kontaktperson IF Metall är Gretel Eriksson, tel 0660 299725