Lediga tjänster på Nordic Flanges

Nordic Flanges är sedan 40 år tillverkare av flänsar och idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Vår företagskultur präglas av prestigelöshet, entreprenörsanda med högt tempo och stort engagemang.


Vi söker en n y kvalitetschef till NFAB i Själevad
Vi söker dig som vill bidra till att öka bolagets fortsatta tillväxt genom att utveckla och stärka kvalitetsarbetet inom bolaget som tillverkar smidda rostfria flänsar. I din roll som kvalitetschef kommer du att ansvara för områdena kvalitét, miljö, brandskydd samt arbetsmiljö där implementering, underhåll och förbättring av kvalitetsledningssystemet är centrala delar. Du kommer även att ansvara och leda interna och externa revisioner inom området.

Mer information


Nordic Flanges söker en utesäljare med tekniskt intresse
Nordic Flanges fortsätter att växa och förstärker nu säljorganisationen med en resande utesäljare. Vi söker dig som har ett par års arbetserfarenhet av försäljning B2B och gärna med erfarenhet av teknisk kompetens. Du tycker om att göra affärer, är duktig på att bygga och vårda relationer.

Mer information


Nordic Flanges OY is recruiting a Sales Representative with technical skills
Nordic Flanges OY, part of the Nordic Flanges Group, continues to grow and is now strengthen the sales organization by recruiting a Sales Representative. We are seeking an experienced sales person with technical skills and international approach, to meet our customer’s needs. You will work independently with clear goals and full support.

Read more


Operatör till smedjan
Vi investerar under sommaren i en ny modern smidesugn i vår anläggning i Örnsköldsvik och söker nu ytterligare operatörer till vår smedja.


Operatör till bearbetningen

Till vår anläggning i Örnsköldsvik söker vi operatörer till vår skärande bearbetning. I huvudsak har vi svarvning i styrda maskiner samt celler med robothantering. Vi söker medarbetare med erfarenhet av yrket, men alla är välkommen att söka. Har du erfarenhet från offline-programmering så är det något som vi skall införa och som kommer att värderas. Vi har även nya produkter där fräsning ingår och söker även här en medarbetare som får vara med och bygga upp kompetensen inom det området.


För tjänsten Operatör till smedjan och bearbetningen gäller att arbetet kan komma att omfatta såväl dagtid som 2-skift beroende på behov, företaget har kollektivavtal.

För att passa in på Nordic Flanges Group är du en drivande och engagerad lagspelare. Som person är du kvalitetsmedveten och positiv.

Kontaktperson är Patrick Hellström 070-5760414

Ansökan skickar du till patrick.hellstrom@nordicflanges.com

Kontaktperson IF Metall är Gretel Eriksson, tel 0660 299725